TS 800 accuscheider 12V 50A

voor voertuig elektronica bij Euro 5 en 6 motoren

  

De TS 800 is een DC/DC converter voor het laden van een extra accu in voertuigen met intelligente dynamo. Doordat deze dynamo's (aangestuurd door de voertuig elektronica bij Euro 5 en 6 motoren) zelfs met draaiende motor vaak niet een continu correcte laadspanning afgeven, is een DC/DC converter noodzakelijk om de extra accu op peil te houden.

  

ingangsspanning: 10-30Vdc

Uitgangsspanning: 2-30Vdc

Stroom capaciteit: 50A

Aansluiting: M8

  

Om de startaccu van het voertuig te sparen, zal de TS 800 pas stroom leveren zodra de motor loopt. Dit is mogelijk door de ingebouwde motorloop detectie. In plaats van deze detectie kan de TS 800 ook worden ingeschakeld via een programmeerbare input.


De TS 800 is volledig programmeerbaar middels een zeer eenvoudige en overzichtelijke PC applicatie. De uitgangsstroom (maximaal 50A) heeft een automatische begrenzing welke instelbaar is. De automatische begrenzing wordt actief zodra de temperatuur in de buurt van een ingesteld maximum komt.


De uitgangsspanning is instelbaar voor alle automotive situaties en is door de automatische buck/boost regeling onafhankelijk van de ingangsspanning. Deze regeling zorgt er ook voor dat de stroom nooit de ingestelde waarde zal overschrijden. Ook niet in het geval dat de ingangsspanning hoger is dan de uitgangsspanning.

  

software programma