lucht

Hulp luchtvering voor uw Camper


Als eigenaar van een camper kent u vast het gevoel van hevige zijwind tijdens het rijden met uw camper. Tijdens het inhalen van vrachtwagens, bussen of door windstoten kan uw camper hierdoor instabiel worden. Met hoge snelheden is dit gevaarlijk, zowel voor uw camper als voor uw eigen veiligheid. Met de installatie van hulp luchtvering van VB-Airsuspension ligt uw camper stabieler op de weg en is uw camper minder gevoelig voor zijwind.


Optimale wegligging

Campers hebben veelal een hoog eigen gewicht. Tevens bevind het gewicht zich hoog in de camper, dit houdt in dat uw camper een hoog zwaartepunt heeft. Dit zorgt ervoor dat uw camper overhelt in bochten. Dit kan u en uw bijrijder een onveilig en oncomfortabel gevoel geven . VB-Airsuspension biedt u een passend oplossing voor dit probleem, onze hupl luchtvering producten zorgen ervoor dat uw camper minder overhelt in de bochten.

Voor aanschaf en montage werken we nauw samen metAutoservice Langedijk  Dijk 451721 AA Broek op Langedijktel: 0226-318722Mob: 06-52691428info@autoservicelangedijk.nl

  

Hulp luchtvering

Comfort uitvoering + compressor

     bediening vanuit de cabine

  Voorbeeld


 SemiAir, achter, Fiat Ducato (1994 - 2006), dashb. + comp. (set)


Comfortkit

> 2 luchtbalgen 8"

> bevestigingsmaterialen en steunen

> luchtleidingen

> 2 vulventielen

> montagehandleiding

> bedieningshandleiding

> TÜV goedkeuringspapieren

> bedieningspaneel in dashboard met 2x manometer en 2x comfortschakelaar


€ 910.--  excl montage


dashboardpaneel alleen toepasbaar bij X244 uitvoering (1994 - 2006), ruimte links van stuurkolom moet dan wel "vrij" zijn.